Mascot werkbroeken

MASCOT produceert duurzame werkbroeken met een goede pasvorm. In onze showroom kunt u de broeken komen passen en voelen wat de kwaliteit van Mascot is.

Bestel online artikelen uit de Mascot Workwear collectie. Bekijk uw kleurcombinatie en uitvoering van uw werkkleding en bestel direct uit de voorraad van Mascot. Direct bij u thuis geleverd. 

Wij hebben veel ervaring met de collectie van Mascot Workwear en kunnen u dus goed helpen met het maken van de juiste keuzes. Heeft u hulp nodig neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Vind de juiste werkkleding

Het kiezen van de juiste maat is van groot belang voor de functionaliteit van uw werkkleding. Bij MASCOT hebben de ergonomische pasvorm, plaatsing van de zakken, gereedschapslussen en de reflecties op veiligheidskleding alle aandacht. Als een broek niet past, loopt u het risico dat de kniezakken niet op de juiste plaats zitten. De zichtbaarheid van reflecties kan verminderen wanneer mouw- of beenlengtes niet kloppen en hierdoor kan gecertificeerde werkkleding zijn certificering verliezen.

Tips bij het opmeten van Mascot Werkkleding

  • Meet dicht op het lichaam
  • Vraag een ander uw maten op te nemen, zodoende heeft u het juiste uitgangspunt om kleding te kiezen in de juiste maat.
  • Houd het meetlint strak om uw middel bij het meten van de taille.
  • De juiste beenlengte is van belang, zeker als er kniezakken op de broek zitten.
  • Besluit welke pasvorm het beste bij u past. Kleding van MASCOT heeft verschillende pasvormen, dus u vindt altijd de juiste pasvorm voor u.

De MASCOT SmartStore, online klantenportaal

De MASCOT SmartStore is een gemakkelijk te gebruiken programma voor klanten van MASCOT dealers. De SmartStore is opgezet door MASCOT, en zorgt ervoor dat er minder logistieke handelingen nodig zijn. Er wordt vooraf een kledingpakket doorgesproken en eventueel doorgepast. Vooraf wordt besproken of de bestellingen worden verzameld als een grote bestelling of dat de bestellingen per werknemer kunnen worden ingegeven. De producten zijn eenvoudig te bestellen in de SmartStore.

Na de bestelling voorziet Kledingcalculator de bewerkingen op de kleding, dit kan bedrukken of borduren zijn. Wanneer de gehele bestelling gereed is, wordt deze aan u geleverd. De kleding kan zelfs per werknemer worden verpakt en/of worden voorzien van persoonlijke naamlabels in de kleding. Wanneer de kleding gezamenlijk wordt gewassen zijn naamlabels handig om de eigen kleding weer terug te krijgen.

Meer weten over de MASCOT SmartStore? Je kunt altijd contact met ons opnemen!

Bent u werkzaam in de bouw of industrie?

mascot3

Op onze pagina voor kleding voor bouw en industrie kunt u ons aanbod voor deze sectoren vinden. Bent u werkzaam in de dienstensector, transport, productie of industrie? Blader door een van de brochures: Industry een nieuw assortiment werkkleding van lichtgewicht materialen die industrieel kan worden gewassen. MASCOT Unique biedt een assortiment met handige, tweekleurige werkkleding die industrieel kan worden gewassen. Bekijk ook onze bedrijfskleding voor diverse sectoren om de producten voor uw beroep te vinden. Kledingcalculator is officieel MASCOT dealer van het hele assortiment werkkleding.

MASCOT online bestellen via Kledingcalculator

Mascot_logo

Kledingcalculator heeft als officiële dealer samen met MASCOT Workwear een eigen webshop samengesteld. Hier bestelt u rechtstreeks uit de voorraad van MASCOT Workwear en krijgt u eveneens rechtstreeks geleverd. In onze webshop vindt u onder andere MASCOT werkjassen, werkbroeken, overalls, polo’s, T-shirts, sweaters, vesten en schoenen. Omdat u zelf de bestellingen ingeeft, krijgt u ook nog eens een scherpe inkoopkorting! Bestel nu online uw MASCOT werkkleding!

MASCOT werkkleding laten bewerken, bedrukken of borduren

Bij Kledingcalculator kunt u MASCOT kleding eveneens laten bewerken, bedrukken (zeefdruk, digitale print, transfer) met uw logo of bedrijfsnaam. We bewerken kleding in eigen beheer en kunnen daarom helemaal aan uw wensen voldoen. We werken ook op dit gebied samen met MASCOT via de MASCOT SmartStore.