Werkkleding van hoge standaard

Bij Kledingcalculator draait het allemaal om kwaliteit. Niet alleen in werkkleding maar juist ook in werkkleding. Daarom voeren wij alleen de merken met de hoogste kwaliteit. Hieronder een overzicht van de verschillende merken, typen en sectoren die beschikbaar zijn bij Kledingcalculator.

Werkkleding per kledingstype

Alle werkkleding kan worden voorzien van een bedrukking of borduring.

> Werkkleding borduren
Werkkleding bedrukken

Werkkleding merken

  • Met stevige roots in de Zweedse textielindustrie kan Blåkläder met fierheid terugkijken op het afgelegde traject in de productie van hoogwaardige en functionele werk- en veiligheidskleding.
  • Mascot Workwear zal u verrassen door het uitgebreide assortiment winddichte en waterdichte jassen, functionele onderkleding, shirts met lange en korte mouwen en de gecertificeerde S1P en S3 veiligheidsschoenen.
  • CrossHatch is een Nederlandse producent van spijkerstoffen werkjeans. De werkbroeken kenmerken zich door een goede pasvorm en een duurzaam karakter. Met aantrekkelijke prijzen heeft de kleding een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Sixton Peak laat zien dat stijl en veiligheid prima samengaan. Dankzij ruim 30 jaar ervaring in veiligheidsschoenen, werkschoenen en werklaarzen behoort Sixton Peak tot de top van de markt.
  • Tricorp heeft een ruim assortiment van moderne werkkleding en bedrijfskleding

Of misschien bent u op zoek naar bedrijfskleding merken: