De perfecte Mascot hi-vis jassen


MASCOT signalisatiejassen

Wanneer u fysiek werk uitoefent in een donkere omgeving is het erg belangrijk dat u, voor zowel uw eigen veiligheid als die van uw omgeving, goed zichtbaar bent. Om die reden heeft MASCOT een prachtige selectie hi-vis werkjassen ontwikkeld, die hier op Mascotwerkkleding.shop te koop is.

De MASCOT signalisatiejassen staan bekend om hun ongekend goede pasvorm en kwaliteit. Bij de productie van de erkende hi-vis werkjassen, die reeds op vele plekken in Nederland een veel geziene verschijning zijn, worden alleen de beste en meest slijtvaste materialen gebruikt.

Hi-vis werkjassen van Mascotwerkkleding.shop zijn er in vele verschillende fluorescerende kleuren, waarvan het effect wordt versterkt door de reflectiebanden van hoge kwaliteit, waar de jassen mee zijn uitgerust. U heeft de keuze uit rode, oranje en gele signalisatiejassen. Net als de gewone werkjassen van MASCOT, hebben de hi-vis modellen meerdere praktische zakken voor verschillende doeleinden. De hi-vis werkjassen die op deze pagina te koop zijn, zijn zowel geschikt voor de vakman als voor werk in de industrie. Aan het goeddoordachte design is duidelijk te zien dat de jassen maximaal comfort en bewegingsvrijheid bieden.

Op Mascotwerkkleding.shop zijn hi-vis werkjassen te verkrijgen voor zowel zomer als winter. Verscheidene van de jassen die voldoen aan de EN ISO 20471 normering worden hier tegen een bijzonder goede prijs verkocht.