De perfecte Mascot wintertuinbroek


Winter Amerikaanse overalls voor op het werk

Het is niet moeilijk te begrijpen waarom de MASCOT Winter Amerikaanse overalls over de hele wereld populair zijn. Ze bieden een hoge mate van comfort en een goede pasvorm voor werknemers uit iedere branche en bedrijfstak waar ook in de koude wintermaanden buiten wordt gewerkt.

MASCOT Winter Amerikaanse overalls zijn gemaakt van slijtvaste materialen, die waterafstotend, winddicht en ademend zijn. Dit zorgt ervoor dat u een hoge mate van comfort ervaart als u een wintertuinbroek van Mascotwerkkleding.shop draagt. De heerlijke Winter Amerikaanse overalls zijn gevoerd met quilt en hebben verstelbare schouderbanden, die eenvoudig kunnen worden versteld om een goede pasvorm te verkrijgen. De pasvorm wordt tevens bevorderd door de verstelbare taille en de ritssluitingen die bij alle openingen zijn geplaatst.

De handige zakken, zowel voor- als achterop, en de hamerlussen maken MASCOT Winter Amerikaanse overalls praktisch in het gebruik, omdat u al uw belangrijke gereedschap en apparaten op deze manier veilig op kunt bergen en altijd bij de hand hebt.

Winter Amerikaanse overalls van MASCOT zijn er zowel in gewone (zwart, blauw, grijs) als in fluorescerende kleuren. Enkele modellen zijn uitgerust met reflectiestrepen, die erg handig zijn als u aan het werk bent in een donkere omgeving waar slechte of geen belichting is, zoals in de wintermaanden vaak voorkomt.