vragen & antwoorden

info@kledingcalculator.nl   Telefoon 073 – 851 64 96
Voor een snelle offerte, gebruik het formulier.

adres & openingstijden

Oude Vlijmenseweg 190D, naast de Brabanthallen.
5223 GT ‘s-Hertogenbosch

Maandag t/m Donderdag: 9.00 – 17.00
Vrijdag: 9.00 – 13.00

BTW 1487.02.934.B02 // KVK 17164299

showroom

Diverse kleuren soorten werk- en bedrijfskleding. Voorbeelden van borduringen, bedrukkingen, badges en transfers. Zo kunnen we de mogelijkheden bekijken en bespreken.

Wilt u langs komen, maak even afspraak, of bel ons even op om te kijken of we direct tijd voor uw kunnen maken.

Mike Koudijs

Met Kledingcalculator bedienen wij klanten met vragen over bedrijfskleding. Door goed te luisteren naar uw vraag, leggen we daaruit graag een verassend voorstel aan u voor. Met onze goedgevulde showroom kunt u kleding komen bekijken en eventueel passen. Daarnaast blijven we goed op de hoogte van de ontwikkelingen betreft bewerkingen, zoals bedrukken en borduren. Uitgang is kwaliteit en diversiteit. Kortom, al u vragen op de juiste manier beantwoord. Dat is de uitdaging.

Mike KoudijsEigenaar KledingcalculatorFeel the Sence
Inge Vissers

Mijn belangrijkste werkzaamheden zijn inkoop, planning en productie. Na ruim 20 jaar ervaring in de sign industrie gebruik ik deze ervaring in de productie van kledingcalculator. Ik vind een goed contact met de klant erg belangrijk om zo tot een geslaagd resultaat te komen. Mijn doel is dat de klant hier tevreden en met een lach op het gezicht weggaat. Heeft u vragen neem gerust contact met mij op!

Inge VissersInkoop - Planning - Productie

offerte aanvragen

U kiest welke kleding, kleuren en aantallen u ongeveer wilt bestellen. Daarnaast kunt u aangeven of het bedrukt of geborduurd moet worden. Aanpassingen zijn later uiteraard altijd mogelijk.

Wij werken met een minimale afname van 15 stuks totaal.

Levertijd 10 tot 15 werkdagen. Sneller in overleg.

informatie aanvragen

U bent op zoek naar advies over bedrijfskleding, bedrukken of borduren. Graag weet u wat de mogelijkheden zijn. U vult de gegevens in en geeft een korte omschrijving van uw aanvraag. 

Aangeleverde kleding bedrukken wij met toeslag.

Wij leveren alle soorten bedrijfskleding.