Custom made sweaters, truien, vesten en pullovers

In custom made sweaters zijn creative uitwerkingen mogelijk.

Wilt u custom made sweaters, truien, vesten of pullovers laten ontwerpen voor uw bedrijf, sportclub, studentenvereniging of andere organisatie? Kledingcalculator is het creatieve, full service kledingbureau voor het ontwerpen, produceren en bedrukken van sweaters en andere kleding. Wij zijn een ervaren partner met oog voor detail. Wij luisteren goed naar uw wensen en zetten deze om in een professioneel design.

Uw sweater, trui, vest of pullover laten ontwerpen door Kledingcalculator

Bij Kledingcalculator kunt u elk gewenst ontwerp laten realiseren. Wij hebben ruime ervaring met bedrijfskleding, werkkleding en diverse soorten promotionele truien en (hooded) sweaters. Kledingcalculator is tevens in staat uw kleding te bewerken via onder meer transfers en digitale print. Eveneens kunnen we een ontwerp, bijvoorbeeld een logo, borduren op uw pullover, vest, trui of sweater. We geven u graag een goed advies en wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Ook bent u van harte welkom in onze showroom.

Tekeningen van custom made sweaters.

Kledingcalculator realiseert en produceert elk gewenst ontwerp. Zo hebben we bijvoorbeeld ervaring met custom dry fit polo shirts , custom rugby polo shirts en verscheidene promotionele polo’s. We zijn in staat custom made polo’s op diverse manieren te bewerken, te bedrukken en te borduren. Zo produceren wij bijvoorbeeld custom embroidered polo shirts van hoge kwaliteit. Wij nemen de tijd voor u en u bent van harte welkom in onze showroom. We stellen ons flexibel op en zijn pas tevreden als u tevreden bent. Ook werken wij samen met diverse kleding labels.

In de volgende 7 stappen ontwerpen en bewerken we uw custom made sweaters, truien, vesten of pullovers.

 1. In stap 1 kiest u het gewenste model, pasvorm en opties. Wilt u bijvoorbeeld een print, borduursel of badge? Ook tippings en contrasterende effecten behoren tot de mogelijkheden. Wij infomeren u graag over alle opties.
  ___
 2. Vervolgens kiest u de kleur van uw sweaters, truien, vesten of pullovers. U heeft de keuze uit diverse standaard kleuren. Bij een bestelling vanaf 250 stuks kunt u tevens een eigen PMS-kleur kiezen.
  ___
 3. Hierna selecteert u de gewenste kwaliteit voor uw kleding. Wij leveren custom sweaters, truien, vesten en pullovers van katoen, polyester, lycra of een combinatie van deze stoffen. Kledingcalculator zorgt voor een passende kwaliteit.
  ___
 4. In stap 4 kiest u de bewerkingen en accessoires voor uw custom made kleding. Onder meer bedrukken, borduren, taglabels, woven labels, branded buttons en badges behoren tot de mogelijkheden. Wij leggen u geduldig alle opties uit.
  ___
 5. Nu we al uw wensen in kaart hebben gebracht, maken we een ontwerp. Wij creëren een gedetailleerde digitale presentatie, waardoor u een goed beeld krijgt van uw custom made truien, sweaters, vesten of pullovers. Als u helemaal tevreden bent over het ontwerp en u goedkeuring geeft voor de opdracht, gaan we een sample voor u produceren.
  ___
 6. Wij maken samples van de stof, labdips genoemd, prints, borduursels en accessoires. Ook deze nemen we met u door. Als deze naar wens zijn en u de samples goedkeurt, dan vervaardigen we een pre-production sample.
  ___
 7. Enkele weken later presenteren wij u het pre-production sample. Als u dit tenslotte goedkeurt, gaan wij uw custom sweaters, truien, vesten of pullovers produceren en leveren.

Neem contact op met Kledingcalculator

Uitwerkingen van details op custom made sweaters.

Na uw goedkeuring in stap 5 duur het proces van het produceren en leveren van uw custom made kleding 12 tot 16 weken, afhankelijk van uw keuzes. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Levertijden verdeeld in midden oosten en verre oosten.