Custom made jassen laten ontwerpen

Bij custom made jassen zijn alle details en ideeën te verwerken in een trui.

Kledingcalculator is het creatieve, full service kledingbureau voor het ontwerpen en leveren van custom made jassen. Wij produceren modieuze custom jassen helemaal naar wens voor bedrijven, sportclubs, verenigingen en andere organisaties. Kledingcalculator is een ervaren partner met oog voor detail. Wij luisteren goed naar uw wensen en zijn pas tevreden als u helemaal tevreden bent.

Custom made jas op maat laten ontwerpen

Kledingcalculator ontwerpt, produceert en levert diverse jassen, zoals hardshell en softshell jassen. Wij beschikken over expertise voor het maken van onder meer werkjassen, bedrijfsjassen en promotionele jassen. Ook bedrukken wij jassen via onder andere digitale print en transfer. Daarnaast zijn we tevens in staat een ontwerp, bijvoorbeeld een logo, op uw jassen te borduren. Wij vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden en geven een deskundig advies. Ook bent u van harte welkom in onze showroom.

Onze werkwijze voor het ontwerpen, produceren en leveren van custom made jassen bestaat uit de volgende 7 stappen.

 1. Als eerste kiest u het gewenste model, pasvorm en opties voor uw jassen. We vertellen u graag over de verschillende modellen en mogelijkheden.
  ___
 2. In stap 2 selecteert u de kleur voor uw custom made jassen. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid van standaard kleuren. Bij een bestelling vanaf 250 stuks kunt u eveneens een eigen PMS-kleur kiezen.
  ___
 3. Hierna kiest u het materiaal van uw jassen. [hierover heb ik een vraag, zie e-mail].
  ___
 4. Vervolgens selecteert u de bewerkingen en accessoires voor uw kleding. U heeft de keuze uit onder meer bedrukken, borduren, badges, buttons, woven labels en taglabels. We leggen u graag alle mogelijkheden uit.
  ___
 5. We hebben nu al uw wensen en voorkeuren in kaart gebracht. Hiermee gaan we een digitaal ontwerp maken. Dit leggen we aan u voor in de vorm van een digitale presentatie, zodat u een goed beeld krijgt van uw custom made jassen. Bent u tevreden over het ontwerp? Na uw goedkeuring voor de opdracht, gaan we een sample voor u produceren.
  ___
 6. Wij maken samples van de stof (lapdibs), prints, borduursels en/of accessoires. Deze leggen we aan u voor ter goedkeuring. Zijn de samples naar wens en keurt u deze goed? Dan vervaardigen wij een pre-production sample.
  ___
 7. Het pre-production sample toont uw complete custom made jas met bewerkingen en accessoires. Als u tenslotte het pre-production sample goedkeurt dan gaan wij uw totale order produceren.

Neem contact op met Kledingcalculator

Na uw goedkeuring in stap 5 duurt het proces tot en met het leveren van uw custom made jassen 12 tot 16 weken, afhankelijk van uw keuzes. Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag over de mogelijkheden bij Kledingcalculator.