Tricorp Werkkleding en Bedrijfskleding

De Nederlandse fabrikant Tricorp heeft een ruim assortiment van moderne werkkleding en bedrijfskleding. De kleding van Tricorp is robuust, veilig, fraai vormgegeven en comfortabel. Ook is Tricorp een voorloper op het gebied van verantwoord ondernemerschap en is alle kleding van Tricorp geschikt voor hergebruik. Kledingcalculator biedt een groot aanbod van Tricorp kleding. Bovendien kunnen we kleding eveneens bedrukken of borduren, en bijvoorbeeld voorzien van uw bedrijfslogo. We hebben ruime ervaring met het leveren, bedrukken en borduren van kleding en we denken graag mee voor de beste oplossing. Wilt u graag meer informatie? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en staan we u graag te woord. U kunt ook een aanvraag indienen via onze website.

Tricorp labels

Tricorp biedt 6 labels voor werkkleding en bedrijfskleding. Tricorp Workwear biedt werkkleding voor werknemers in onder meer de bouw, industrie, transport en logistiek. De Tricorp Casual lijn bestaat uit eigentijdse T-shirts, polo’s, sweaters en andere basics. Modieuze heren- en damespakken vindt u onder het Tricorp Corporate label. Tricorp Premium is de toplijn van deze producent. Kleding uit deze lijn is vervaardigd van vernieuwend materiaal en is ook op het gebied van mode trendsettend. Tricorp Safety biedt veiligheidsbroeken, jassen en andere veilige kleding voor iedere werknemer. Tenslotte hebben bedrijven de mogelijkheid om eigen kledingwensen te laten vervullen via het label Tricorp Specials. Zoals u kunt lezen biedt deze Nederlandse fabrikant een diverse collectie voor verschillende branches.

Tricorp kleding bedrukken en borduren

Naast een leverancier van Tricorp kleding, is Kledingcalculator eveneens een ervaren partner voor het bedrukken en borduren van werkkleding en bedrijfskleding. Zo kunnen wij bijvoorbeeld werkjassen, overhemden, sweaters, polo’s en broeken voorzien van uw bedrijfslogo. Wij streven altijd naar de beste service. Zo adviseren we u graag over welke kleding en bedrukmethode voor u de beste oplossing is. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Den Bosch om werkkleding en bedrijfskleding te bekijken en te passen. We hebben ervaring met grote projecten, waarbij we snel kunnen schakelen om uw wensen te realiseren.

Ten slotte biedt Kledingcalculator een volledige service voor uw wensen op het gebied van bedrijfskleding en werkkleding. Ten eerste leveren we kleding. Daarnaast bedrukken en borduren we kleding met uw ontwerp. Als u nog geen logo of ontwerp heeft, dan zijn we tenslotte ook in staat dit voor u te ontwerpen.