Sixton Peak Werkschoenen en Werklaarzen

Het Italiaanse merk Sixton Peak laat zien dat stijl en veiligheid prima samengaan. Dankzij ruim 30 jaar ervaring, passie, onderzoek en innovatie behoren de werkschoenen en werklaarzen van Sixton Peak tot de top van de markt. Door de verschillende lijnen biedt Sixton Peak voor elke branche en industrie de passende schoen. Kledingcalculator is een verkooppunt voor Sixton Peak werkschoenen en veiligheidsschoenen. We zijn een full service kleding en ontwerpbureau met een ruim assortiment van werkschoenen en werkkleding. We streven naar de beste kwaliteit en service en het staat u altijd vrij om contact op te nemen voor informatie of een vraag. Ook bent u welkom in onze showroom in Den Bosch om schoenen te passen en direct mee te nemen. Wilt u graag meer informatie? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en staan we u graag te woord. U kunt ook een aanvraag indienen via onze website.

Sixton Peak veiligheidsschoenen bestellen

Op het hoofkantoor in Padova blijven wetenschappers onderzoek doen om nog veiligere, comfortabelere en duurzame werkschoenen te ontwikkelen. Hierbij maakt Sixton Peak gebruik van hoogkwalitatieve materialen en technologische vernieuwingen. Hierbij luistert Sixton Peak goed naar de wensen van gebruikers uit verschillende branches. Zo is Sixton Peak de bedenker van de Out Dry technologie waardoor dragers nooit lang natte voeten hoeven te hebben. Door Duo microfiber hielvoering wordt de schoen anatomisch gevormd rond de voet. Hierdoor zijn deze schoenen ook zeer geschikt als wandelschoen en als bergschoen.

Bekijk de collectie in de online catalogus

Zoals u kunt lezen biedt Sixton Peak voor elke branche een geschikte werkschoen. Hieronder vindt u uitleg over de collectie van Sixton Peak. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over deze werkschoenen. Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Kledingcalculator heeft ruime ervaring met het leveren van werkschoenen en veiligheidsschoenen aan diverse branches. Wij denken dan ook graag mee over welke schoenen het meest geschikt zijn voor uw bedrijf en uw werknemers.

Sixton Peak Atlantida lijn

De werkschoenen uit deze lijn zijn zeer geschikt voor mensen werkzaam in de bouw, industriële omgeving en in de landbouw. De Atlantida lijn biedt dynamische en sterke veiligheidsschoenen met een duurzaam karakter.

Sixton Peak Endurance lijn

Deze veiligheidsschoenen zijn geschikt om te dragen tijdens werkzaamheden onder zware omstandigheden, zoals in de bouw. De werkschoenen uit de Endurance lijn zijn comfortabel, flexibel en hebben een degelijke uitstraling.

Sixton Peak Urban lijn

Deze serie is geschikt voor onder meer schoonmakers, schilders, loodgieters en voor werkzaamheden in de logistieke sector. De Urban lijn biedt maximaal comfort en zijn zeer duurzaam.

Sixton Peak Horizon lijn

De schoenen uit de Horizon lijn zijn te gebruiken in vrijwel elke werkomgeving. Alle veiligheidsschoenen uit deze lijn  zijn uitgevoerd met een stalen neus en hebben tevens een groot draagcomfort.

Sixton Peak Rigger lijn

Deze lijn van Sixton werklaarzen bevat onder andere de populaire Sixton Peak Montana laars. Deze werklaarzen zijn geschikt voor werkzaamheden in de bouw, offshore en in andere zware werkomstandigheden.

Sixton Peak Ritmo lijn

De schoenen uit de Ritmo lijn hebben een modieuze, Italiaanse uitstraling. Deze werkschoenen zijn licht, comfortabel en beschikken over een aluminium neus. Zoekt u een hippe veiligheidsschoen? Dan biedt de Ritmo lijn diverse opties.

Sixton Peak Touring lijn

Deze lijn is het antwoord voor mensen die iets meer wensen dan alleen veiligheid. De Touring lijn combineert draagcomfort, uitstraling en biedt een opmerkelijke pasvorm.

Sixton Peak Crystal lijn

Het transparante oppervlak van deze schoenen hebben een ‘No Marking’ effect. Dit betekent dat deze werkschoenen geen strepen achterlaten. Hierdoor zijn de schoenen uit de Crystal lijn zeer geschikt voor werkzaamheden in onder andere de foodindustrie, ziekenhuizen, farmaceutische sector en slachterijen.

Base veiligheidsschoenen