Romancelli, het merk van Le Nouveau Chef

Romancelli, merk van Le Nouveau Chef, staat voor comfortabele kleding, waarbij design en pasvorm continu uitgangspunt zijn bij de ontwikkeling. De lijn kokskleding van Romancelli is verkrijgbaar bij Kledingcalculator. De toevoeging van dit assortiment geeft de keukenbrigade de gelegenheid de benodigde kokskleding in één moeite mee te nemen in de totale bestelling non food.

romancielli

Uitgebreid assortiment kokskleding

De kledinglijn van Romancelli biedt een compleet assortiment tegen een aantrekkelijke prijsstelling en voor een A-merk kwaliteit. Het assortiment bevat koksbuizen voor heren en dames, koksbroeken, halsschorten, sloven en koksmutsen. De kleding is vervaardigd van Europese stoffen (volgens Oekotex 100 standaard) en wordt in Europa geproduceerd om kwaliteit te waarborgen. De kleding is duurzaam, kleurecht en geschikt voor industriewas.

Kledingcalculator levert een compleet assortiment non food verbruiksartikelen, gericht op de kanalen Hotels, Leisure, Catering & To go. Het assortiment bestaat o.a. uit hotelbenodigdheden, verpakkingen, disposables, hygiëneartikelen, hotel cosmetics en guest amenities, glaswerk, servies en tafelaankleding. Producten waar de consument, zonder er bij stil te staan, dagelijks mee te maken heeft.