Inlegzolen van Mysole bevorderen gezondheid en comfort

Het MYSOLE Work programma omvat een serie zeer hoogwaardige inlegzolen die gericht zijn op veel specifieke toepassingen. Ze dienen als aanvulling/upgrading van werkschoenen en zijn voor een breed publiek toegankelijk. Door de combinatie van het innovatieve en anatomisch verantwoorde design én het gebruik van superieure materialen, wordt het draagcomfort verhoogd, krijgt de voet perfecte ondersteuning en worden voet- en lichaamsklachten tegen gegaan. Een juist gekozen inlegzool helpt zelfs het ziekteverzuim te verminderen. Bovendien verlengt het de levensduur van de werkschoen. Kortom; voor werknemers en werkgevers is het MYSOLE Work programma een uitstekende innovatie.

We streven naar de beste kwaliteit en service en het staat u altijd vrij om contact op te nemen voor informatie of een vraag. Ook bent u welkom in onze showroom in Den Bosch om schoenen te passen en direct mee te nemen. Wilt u graag meer informatie? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en staan we u graag te woord. U kunt ook een aanvraag indienen via onze website.

Het merk MYSOLE ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige inlegzolen bestemd voor een breed publiek. Het innovatieve en anatomisch verantwoorde ontwerp in combinatie met het gebruik van superieure materialen maken MYSOLE tot een uniek concept. Alle inlegzolen zijn toegespitst op veel specifieke toepassingen en situaties. Ze bieden de voet ondersteuning en comfort. Bovendien hebben ze een positieve invloed op prestaties en de preventie van voet- en lichaamsklachten.MYSOLE gezond en comfortabelVoortbewegen en mobiliteit zijn een belangrijk onderdeel van ons leven.
Reden genoeg om dat plezierig te houden en waar mogelijk aangenamer te maken. Vooral voor mensen die veel van hun voeten vragen, is een goede schoen en haar prestaties onontbeerlijk. Helaas bied ook een goed gekozen schoen niet voor iedereen het gewenste resultaat. Iedere voet en situatie is anders en juist daar biedt MYSOLE de oplossing.

MYSOLE ontwikkeld door specialisten

MYSOLE is ontwikkeld in nauwe samenwerking met (voet)specialisten zoals artsen, sportmedisch specialisten, podologen en (sport)schoenfabrikanten. Voor de juiste keuze van materialen is gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van Fisher Group. Zij werkt wereldwijd aan research en development van materialen die toegepast worden binnen de voettechnische en medische sectoren.

MYSOLE toepassingen

Afhankelijk van het type beschikt een MYSOLE over een diversiteit aan toepassingen:
• Anatomische ondersteuning van de voet
• Positief effect op (de voorkoming van) voet- en lichaamsklachten
• Verhoging van het loopcomfort
• Verhoging van de schokdemping
• Verbetering van prestaties
• Absorptie van transpiratievocht
• Bevordering van de pasvorm van de schoen
• Verlenging van de levensduur van de schoen

Sixton Peak veiligheidsschoenen met Mysole inlegzolen

De combinatie van Mysole en Sixton Peak veiligheidsschoenen biedt deze voor elke branche een geschikte werkschoen. Kledingcalculator heeft ruime ervaring met het leveren van werkschoenen en veiligheidsschoenen aan diverse branches. Wij denken dan ook graag mee over welke schoenen het meest geschikt zijn voor uw bedrijf en uw werknemers.

Bekijk de collectie werkschoenen van Sixton Peak.