MASCOT WORKWEAR: LAAT U VERRASSEN DOOR HET ZEER UITGEBREIDE ASSORTIMENT

Werkbroeken zijn verkrijgbaar in drie lengtematen, zodat u precies de juiste maat kunt bestellen. Maak kennis met het uitgebreide assortiment winddichte en waterdichte jassen, functionele onderkleding, shirts met lange en korte mouwen en natuurlijk de gecertificeerde S1P en S3 veiligheidsschoenen. MASCOT veiligheidsschoenen kenmerken zich door een lange levensduur en bijzonder hoog loopcomfort.

Carhartt workwear

Dit merk is opgericht om de Amerikaanse bouwvakkers werkzaam voor de spoorwegen aan te kleden in robuuste en functionele werkkleding. Carhartt is ook internationaal bekend door hun confectiekleding. Al meer dan 121 jaar heeft Carhartt vervaardigde werkkleding gekend voor uitzonderlijke duurzaamheid, comfort, kwaliteit van bouw en een pasvorm die je kunt voelen in de stoffen. Carhartt is opgericht in 1889. Het is een familiebedrijf en is geëxploiteerd met meer dan 4000 medewerkers toegewijd aan de missie: het verstrekken van de beste in-class kleding voor de actieve werknemer.

Blakläder werkkleding

Met stevige roots in de Zweedse textielindustrie kan Blåkläder met fierheid terugkijken op het afgelegde traject in de productie van hoogwaardige en functionele werkkledij. Bläklader is uitgegroeid tot een familiebedrijf met een sterke langetermijnvisie.Blakläder’s motivatie is de uitdaging van het ontwikkelen van producten, wat het dagelijkse leven veiliger, makkelijker en comfortabeler maakt. Blakläder biedt een zeer breed assortiment met kwalitatief hoge en functionele werkkleding. Naast alleen werkkleding biedt Blakläder ook schoenen, handschoenen en accessoires.

Hydrowear werkkleding

Hydrowear, het snelst groeiende Nederlandse werkkleding merk sinds 2001. Hydrowear ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt hoogwaardige en zeer duurzame bedrijfskleding welke zich kenmerkt door het zeer hoge draagcomfort met veel nuttige details in de kleding. Hydrowear produceert in China, India, Oost-Europa en Noord-Afrika. Hydrowear staat bekend om hun hoge kwaliteit regenkleding en Simply No Sweat, de regenkleding die ademt.