CrossHatch Werkbroeken

CrossHatch is een Nederlandse producent van spijkerstoffen werkkleding. De werkbroeken, rokken en jassen kenmerken zich door een goede pasvorm en een duurzaam karakter. Ook draagt CrossHatch verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. De Nederlandse fabrikant stelt hoge eisen aan haar partners op het vlak van sociale, ecologische, werk- en productieomstandigheden. Daarnaast maakt CrossHatch voor een deel gebruik van gerecyclede katoen om natuurlijke bronnen te ontzien. Ten slotte biedt CrossHatch zeer aantrekkelijke prijzen en heeft de kleding van dit merk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Kledingcalculator beschikt over een ruime collectie CrossHatch werkbroeken. Tevens zijn we in staat broeken te bedrukken en bijvoorbeeld van uw bedrijfslogo te voorzien. Wilt u graag meer informatie? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en staan we u graag te woord. U kunt ook een aanvraag indienen via onze website.

CrossHatch van casual naar geavanceerde jeans

CrossHatch heeft een ruim assortiment van werkkleding, van casual naar geavanceerd. De designers van CrossHatch vinden een goede pasvorm belangrijk en houden rekening met de laatste mode. Hierdoor is de werkkleding van dit merk ook heel geschikt als vrijetijdskleding en de jeans van CrossHatch zitten simpelweg lekker. Zoekt u een trendy veiligheidsbroek, dan heeft u de keuze uit diverse brandvertragende en vlamvertragende jeans. Verder heeft deze fabrikant verschillende anti-insect werkbroeken die voorzien zijn van een insect werende finish. Deze denim werkbroeken zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor tuinders en hoveniers. Voor onder meer schilders en stukadoors biedt CrossHatch witte werkbroeken. Zoekt u een witte spijkerbroek voor uw werk? Ook dan biedt CrossHatch de oplossing.

Stretch werkbroeken bestellen

De Trucker en Toolbox lijn van CrossHatch biedt verschillende stretch werkjeans. Hierdoor is de pasvorm nog beter en comfortabeler. Deze spijkerbroeken bestaan voor 99% uit katoen en 1% uit Elastan, waardoor de jeans lekker aansluiten.

CrossHatch heeft zowel goed zittende herenmodellen als damesmodellen. Als u dus een dameswerkbroek zoekt, dan biedt deze producent verschillende, modieuze modellen.

CrossHatch kleding bedrukken

Kledingcalculator biedt een ruim assortiment van CrossHatch jeans. Naast dat wij deze kleding voor u kunnen leveren, kunnen we jeans, jassen en andere kleding eveneens voor u bedrukken en bewerken. Kledingcalculator is een full service kleding en ontwerpbureau met ruime ervaring. We gaan voor de beste service en beste kwaliteit. Daarom bent u ook van harte welkom in onze showroom om kleding te bekijken en te passen. Als u vragen heeft of graag meer informatie wilt, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.