blaklader werkkleding

Blåkläder Werkkleding

Blåkläder werkkleding en werkbroeken bestellen

Met stevige roots in de Zweedse textielindustrie maakt Blåkläder al sinds 1959 hoogwaardige en functionele werkkleding, handschoenen en schoenen. Blåkläder heeft als doel om producten te vervaardigen die uw werk comfortabeler, gemakkelijker en veiliger maken. Hiervoor test de Scandinavische fabrikant uitgebreid alle materialen en onderdelen van de kleding. Iedere stof, knoop, naad en ander onderdeel moet functioneel zijn en is uitgebreid onderzocht.

Blåkläder biedt hoogwaardige  en duurzame werkkleding voor diverse branches, zoals de bouw en industrie. Kledingcalculator levert en bedrukt een ruim assortiment van Blåkläder Workwear broeken, jassen, vesten en andere kleding. Naast het leveren van Blåkläder kleding, kunnen wij deze dus ook bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo bedrukken. Heeft u nog geen logo of zoekt u nog een ontwerp? Ook dit kunnen wij voor u maken. We zijn dus een full service partner voor het leveren en bedrukken van kleding. We streven naar de beste service en daarom bent u welkom in onze showroom in Den Bosch om broeken, jassen, polo’s en andere kleding te bekijken en te passen. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt de huidige Blåkläder collectie hieronder bekijken.

Levenslange garantie op de naden

Blåkläder is de enige fabrikant die een levenslange garantie op de naden biedt. Professionele medewerkers en moderne apparatuur maken deze garantie mogelijk. Wanneer een naad scheurt, vooropgesteld dat deze niet is blootgesteld aan scheuren of slijtage, wordt deze door Blåkläder gerepareerd of wordt het kledingstuk vervangen. De levensduur van het kledingstuk wordt gerekend tot het moment dat er gaten in de stof zijn gesleten of dat het kledingstuk verder heeft uitgediend.

Collectie bekijken in de pdf.

Concepten bekijken in pdf.