Stanley Stella 100% Veganischtisch

PETA Certificeerd Stanley Stella als 100% Veganischtisch

Stanley/Stella is er trots op te kunnen melden dat we PETA-gecertificeerd zijn.
Dat houdt in dat we geen dierproeven uitvoeren of laten uitvoeren voor ingrediënten, formuleringen of eindproducten en we beloven dat we dit ook nooit zullen doen. Bovendien is onze kledij gemaakt van 100 % veganistisch materiaal, zodat u er zeker van kunt zijn dat niemand schade heeft geleden tijdens de vervaardiging.

GROOTSTE DIERENRECHTENORGANISATIE TER WERELD
People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) is met meer dan 6,5 miljoen leden en sympathisanten de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld. PETA heeft altijd bekendgestaan om zijn compromisloze standpunten over dierenrechten. Als het gaat om het welzijn van dieren deinst de organisatie er niet voor terug om de moeilijke vergelijkingen te maken, onpopulaire meningen uit te spreken of de waarheid te verkondigen, hoe ongemakkelijk we ons daar ook bij voelen. Deze onwrikbare aandacht voor elk detail heeft ervoor gezorgd dat we grote fans zijn van hun werk en daarom zijn we verheugd dat we goedgekeurd zijn door PETA.

KIES VOOR VEGANISTISCH!
Onze producten zijn altijd diervriendelijk geweest en zullen dat ook altijd blijven, maar we weten dat velen van u erop hebben gewacht dat onze collectie officieel het veganistische keurmerk zou dragen. Dankzij de PETA-certificering kunt u er nu van op aan dat wij een actief lid zijn van de veganistische gemeenschap.

We doen voortdurend onderzoek naar nieuwe normen en certificeringen die onze missie om het beste te doen voor mensen en onze planeet kracht bijzetten. Neem contact met ons op als u opmerkingen of suggesties hebt.

Neem contact op voor meer informatie.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *