Radiospot Kledingcalculator

Kledingcalculator is de komende tijd met een radiospot op Radio Bingo te horen. Voor de tweede keer sponsoren wij van Kledingcalculator deze radiozender. Ook dit jaar hebben wij kleding en bedrukking gesponsord voor Radio Bingo. Het gaat om zwarte windjacks en hooded vesten met rits van de merken B&C en Kariban. Het logo van Radio Bingo is mooi bedrukt op de kleding in de kleur wit.

In ruil voor deze mooie kleding is Kledingcalculator nu te horen op deze zender. Het radiospotje wordt 600 keer uitgezonden verdeeld over 15 weken. Gemiddeld zo’n 6 keer per dag hoor je het voorbij komen. Wil je het spotje horen? Klik dan hier voor onze Soundcloud.

Radio Bingo is de radiozender van Roeselare in België en was de eerste vrije radio die in de regio Roeselare wettelijk werd erkend. Dat gebeurde in 1985. In 1997 maakte Radio Bingo een nieuwe stap in haar geschiedenis. De studio’s werden volledig vernieuwd en de computer deed zijn intrede. De platendraaiers en audiobanden verdwenen en werden vervangen door een digitaal computersysteem dat zowel muziek, reclame en jingles afspeelt vanaf harde schijf. Bingo werd, tot twee maal toe, verkozen tot de Beste Onafhankelijke Lokale Radio voor de provincie West-Vlaanderen.