onze klanten aan het woord

William de Haas

Ik ben bij Kledingcalculator erg goed, snel en effectief geholpen. Kledingcalculator is erg inlevend en meedenkend. Ze werken erg vlot en de kwaliteit is erg goed. De reden voor de keus bij Kledingcalculator is de man achter de schermen. Erg geduldig, flexibel en heeft een oplossende instelling.

Verbeter punten: Zijn er niet, vooral zo doorgaan.

William de HaasDe Lelie Schoonmakersdelelieschoonmaak.nl
Diana Krol

Bij Kledingcalculator ben ik erg goed geholpen, ik kreeg een fijne uitleg over de verschillende producten en bedrukkingen. Kledingcalculator is erg fijn om de omgang en de service is altijd goed. Kledingcalculator is erg klantgericht en netjes. Ook ben ik erg tevreden over de borduringen.

Verbeter punten: Geen

Diana KrolVis en Paling koningin Diana Krolvisenpalingkoningin.nl
Thijs van den Berg

Vanaf het eerste moment voelde ik me goed geholpen. Soms komt de kleding direct vanaf de leverancier en zien wij dit niet van te voren. Er wordt dan meegedacht over  het ontwerp en de techniek van de bedrukkingen. Wij vertrouwen er op dat het goed gebeurt en zijn erg tevreden als de spullen bij ons aan komen. Wij blijven terugkomen!

Thijs van den BergThijs’ Vliegerparadijsthijsvliegerparadijs.nl
Roy Houkema

Ik ben erg goed geholpen door Kledingcalculator, het grafische deel was erg goed. Ook leverde ze verschillende goede ondersteuningen. Kledingcalculator is erg professioneel in de omgang met de kwaliteit en de kwaliteit is erg goed.

Verbeter punten: Geen

Roy HoukemaHoukematools.nlhoukematools.nl
Anja van Schijndel

Bij Kledingcalculator ben ik uitstekend geholpen, er wordt erg goed meegedacht en er wordt veel tijd en aandacht besteedt aan de klanten. De kwaliteit is perfect en heb geen klachten over Kledingcalculator.

Verbeter punten: Geen.

Anja van SchijndelSportmasseuse
Henk Kledingcalculator

Ik word bij Kledingcalculator altijd erg goed behandeld. Ik sta door de weeks van half 9 tot half 6 buiten aan een paal vastgebonden in weer en wind. Als ik goed mijn best heb gedaan krijg ik van Mike een lekker kopje koffie. De koffie is altijd van erg goede kwaliteit.

Verbeter punten: Ik zou graag een winterjas willen voordat het gaat sneeuwen!

Henk KledingcalculatorKledingcalculator kledingcalculator.nl
Dirk-Olaf van Geenen

Een zeer prima kwaliteit en een nette levering is mijn ervaring bij Kledingcalculator. Ook zijn de proeven die we vooraf krijgen een groot pluspunt. Over de kwaliteit van kleding en bewerkingen is niks op aan te merken.

Verbeter punten: Ik zie momenteel geen verbeter punten voor Kledingcalculator.

Dirk-Olaf van GeenenVan Geenen restauratievangeenenrestauratie.nl
Erna Strijbos-Jansen

Bij Kledingcalculator ben ik altijd fantastisch geholpen, ze leveren altijd een bijzondere goede kwaliteit kleding én service.

Verbeterpunten: Geen.

Erna Strijbos-JansenEpicepic.com
Vincent van Uden

Klantvriendelijkheid en creativiteit zijn dingen die positief naar buiten komen bij Kledingcalculator. Ze bieden altijd erg goede kwaliteit, zijn erg meedenkend en komen met een oplossing die past bij de wensen van de klant.

Verbeter punten: Geen.

Vincent van UdenWoodline interieurswoodlineinterieurs.nl
Henk van Kempen

Per persoon bestellen is iets wat wij positief hebben ervaren bij Kledingcalculator. Op elke vraag hadden ze een goed antwoord en leveren erg goede kwaliteit in service én kleding. Daarnaast is de digitale factuur die we toegestuurd kregen erg handig.

Verbeter punten: Geen.

Henk van KempenZayaz woningcorporatiezayaz.nl
Matheu Nettenbreijers

Goed mee denken in oplossing is iets wat Kledingcalculator goed doet. Over de kleding hebben wij tot op heden geen klachten en leveren ze altijd goede kwaliteit. De reden voor onze keus bij Kledingcalculator is het fijne mee denken en het oplossen van problemen.

Verbeter punten: Geen.

Matheu NettenbreijersSkipponskippon.nl
Frans Brock-Pollaerts

Het goed luisteren naar de wensen van de klant is een groot plus punt bij Kledingcalculator. Over de kwaliteit zijn er geen op- of aanmerkingen. De bewerkingen zitten er nog steeds goed op en heb nooit problemen gehad met de kleding.

Verbeter punten: Geen.

Frans Brock-PollaertsIn ’t veld dierenpensionin-t-veld.nl
Ad de Bekker

Door het goede persoonlijke contact en de uitstekende kwaliteit kiezen wij voor Kledingcalculator. Over de kwaliteit in de kleding en bewerkingen heb ik weinig te zeggen, altijd 100% goed. De reden voor onze keus bij Kledingcalculator is het persoonlijke contact en de kwaliteit.

Verbeter punten: Geen.

Ad de BekkerShort Track Racingchrono.nl
Jeroen Maas

Er wordt goed gedacht aan een snelle en duidelijke service bij Kledingcalculator. De geleverde kleding én bewerkingen zijn altijd goed van kwaliteit en heb tot op heden geen klachten.

Verbeter punten: Geen. 

Jeroen MaasMaas elektromaas-elektro.nl
Peter van den Boer

Snelle levering en goede, aandachtige service is iets wat een groot voordeel is bij Kledingcalculator. Ik heb absoluut geen klachten, er wordt alleen kwaliteit geleverd in de kleding en bewerkingen.

Verbeter punten: Geen.

Peter van den BoerTuinplantkwekerij Van den Boertuinplantenkwekerij.eu
Gerard de Haas

Bij Kledingcalculator hebben ze verstand van zaken. Daarnaast hebben ze een erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Naast de goede kwaliteit in kleding en bedrukkingen leveren ze ook een hele goede kwaliteit in service.

Verbeter punten: Geen.

Gerard de HaasDe Haas witgoed & montagedehaas-montage.nl
Marc van Helvoort

Bij Kledingcalculator ben ik geholpen zoals ik dat verwacht had, goed. De samenwerking en de service verlopen beide erg netjes. In het verleden hebben we artikelen gehad waar wij minder tevreden over waren. Na overleg is er uiteindelijk toch passende kleding gevonden naar wens met een sterke kwaliteit bedrukkingen.

Verbeter punten: Geen.

Marc van HelvoortDe Toren attractieverhuurattractieverhuur-detoren.nl
Jan Willem van Geenen

Ik ben erg snel geholpen bij Kledingcalculator. Ze leveren een erg goede service en de prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Verbeter punten: Geen.

Jan Willem van GeenenVan Geenen kooktvangeenenkookt.nl
Mary Gillis

Prima kwaliteit en prima service wordt er aangeboden bij Kledingcalculator! Over de kleding en de bewerkingen zijn er absoluut geen klachten en zie geen verbeter punten.

Verbeter punten: Geen.

Mary GillisBasisschool de Duizendpootobsduizendpoot.nl
Tim Fleuren

Kledingcalculator heeft mij altijd goed en persoonlijk geholpen, daarnaast is de kwaliteit die ze leveren erg goed. Ik  heb gekozen voor Kledingcalculator omdat het dichtbij is en ik een korte lijn heb met de eigenaar.

Tim FleurenDDT Securityddt-security.nl