De Lelie was op zoek naar passende tenues voor dames. De tenues moeten de persoonlijke kleding beschermen tegen schoonmaakmiddelen wanneer er schoonmaakwerkzaamheden verricht worden.

De Lelie was vooral op zoek naar kleding met een goede pasvorm, duurzame kwaliteit en uitstraling. Alsico’s collectie Shake Your Style kwam daarbij naar boven: zij bieden de mogelijkheid om tenues samen te stellen met een breed kleurenaanbod, een goede pasvorm en zijn al leverbaar vanaf 10 stuks. Na een aantal sample modellen die voorgelegd zijn aan de klant zijn ze akkoord gegaan. Ze vonden het voorstel heel passend.

Daarna zijn we samen op zoek gegaan naar de juiste kleuren. De kleur chocolate zat al in de collectie van Alsico, maar de gele contrastkleur van de huisstijl zat niet standaard in de collectie. In overleg met de fabrikant hebben wij gevraagd of er nog andere stoffen in die kleur aanwezig waren. Toevallig had de fabrikant nog stof in die exacte kleur liggen. De combinatie van kleuren is dus net iets anders dan de normale Shake Your Style, aangezien de gele kleur normaal niet in de collectie zit. Hierdoor is de prijs iets hoger uitgevallen. Dit vond de klant geen probleem, want het is hierdoor een mooi geheel geworden precies naar wens.

Er zijn vervolgens 30 tenues gemaakt in verschillende maten. De kledingstukken zijn bewerkt met een borduring van het logo van De Lelie Schoonmaakdiensten in het geel en wit.

De Lelie is zeer tevreden over het gehele traject. Ze konden het enorm waarderen dat er veel moeite is gedaan om uiteindelijk de passende kleur te vinden. Het heeft een mooi resultaat opgeleverd met een mooie uitstraling. De huisstijl van De Lelie komt nu helemaal terug in hun werktenues.

Meer informatie over Shake Your Style vind je hier.