Thijs van Thijs’ Vliegerparadijs heeft ons benaderd voor het bedrukken van kleding. Thijs was op zoek naar een bedrukker die precies werkt en mee kon denken met het ontwerp. Hij was naar meer op zoek dan alleen het bedrukken van kleding.

Thijs’ Vliegerparadijs is te vinden op het strand van Schiermonnikoog, het meest Noordelijke puntje van Nederland. Thijs heeft Kledingcalculator aangezet tot het N-O-Z-W-plan. Het N-O-Z-W-plan is bedacht om te laten zien dat Kledingcalculator zich richt op klanten door het gehele land, niet alleen in ’s-Hertogenbosch en omgeving. In ieder hoekje van Nederland willen we een tevreden klant hebben. Thijs is de meest Noordelijke klant.

Kleding en ontwerpen

Er zijn ontwerpen aangeleverd die Thijs op de kleding bedrukt wilde hebben. Aan het ontwerp zijn aanpassingen toegevoegd door Kledingcalculator. Er is vooral advies gegeven over de kleur van de kleding en de bedrukkingskleuren.

De kleding is ook deels zelf aangeleverd. Het andere deel van de kleding is door ons verzorgd. Het gaat om polo’s, sweaters en jassen van B&C.

Thijs over Kledingcalculator

Thijs gaf aan dat Kledingcalculator met veel aandacht kijkt naar wat de klant wil en dat vervolgens goed uitvoerd. Thijs vond het prettig dat er een digitale tekening werd opgestuurd ter goedkeuring.

Vanaf het eerste moment voelde ik me goed geholpen. Soms komt de kleding direct vanaf de leverancier en zien wij dit niet van te voren. Er wordt dan meegedacht over het ontwerp en de techniek van de bedrukkingen. Wij vertrouwen er op dat het goed gebeurt en zijn erg tevreden als de spullen bij ons aan komen. Wij blijven terugkomen!

Merken die gebruikt zijn voor deze klant:

  • B&C

Meer informatie of foto’s van Thijs’ Vliegerparadijs zie je op de website