Nieuwjaarskleding voor de Verkadefabriek

De Verkadefabriek is al jaren een vaste klant van Kledingcalculator. Wij hebben al verschillende kleding geleverd voor themafeesten, horeca of evenementen van de Verkadefabriek. Dit jaar wilden ze graag nieuwe, feestelijke nieuwjaarskleding hebben. De kleding moest iets blijvends zijn zodat het meerdere jaren gedragen kan worden. Het ontwerp mocht feestelijk overkomen. Hoewel het ontwerp al bestond, hebben wij voorgesteld om met zilveren glitter folie te werken zodat de bedrukking sprankelend en feestelijk over zou komen.

Kleding

Voor de kleding hebben wij ook een voorstel gemaakt. Voor de mannen wilde de Verkadefabriek zwarte T-shirts met korte mouw en voor de vrouwen zwarte jurkjes. Wij hebben voorgesteld om met Kariban te werken voor de mannen en Skinny Fit voor de jurkjes van de vrouwen.

Vervolgens hebben wij een proef gemaakt en deze laten zien aan de Verkadefabriek. De proef is met enthousiasme ontvangen en wij hebben daarna 60 kledingstukken bedrukt voor het nieuwjaarsfeest van de Verkadefabriek.