Sinds 2010 worden de Bossche wateren in juni bevaren door Bosch Parade. Verschillende vaartuigen en objecten die geïnspireerd zijn op het werk van de middeleeuwse Jheronimus Bosch. Kunstenaars uit alle disciplines (beeldende kunst, theater, dans, muziek, architectuur) werken samen met groepen enthousiaste amateurs en vrijwilligers aan deze kunstzinnige optocht te water.

Al vanaf het eerste jaar steunt Kledingcalculator de Bosch Parade. In het eerste jaar zijn er in samenwerking petten gemaakt met het logo erop geborduurd in de kleuren van de Bosch Parade. Later is er overgegaan naar T-shirts met een zeefdruk bedrukking van het campagnebeeld erop.

DTG-printer

In 2014 is er gebruik gemaakt van de DTG-printer die een mooie fullcolor afbeelding kan printen op textiel. De mooie artworks die gemaakt zijn door studio Kluif zijn perfect om met de DTG-printer te bedrukken op kleding. Hiermee zijn we tot schitterende resultaten gekomen.

Bekijk het filmpje dat het productieproces laat zien van de bedruking van het T-shirt van de Bosch Parade met de DTG-printer.

Merken die gebruikt zijn voor deze klant:

  • Kariban

Meer informatie over de Bosch Parade kun je vinden op de website