Mike Koudijs kwam in 2013 per toeval het Apple museum in Orvelte tegen. Orvelte; een afgelegen dorpje in de provincie Drenthe waar de tijd teruggaat. Alle activiteiten en musea in Orvelte gaan terug naar vroeger. Als trouwe Apple gebruiker is Mike uiteraard een kijkje gaan nemen in het Apple museum. Daar trof hij twee enthousiaste eigenaren aan die het Apple museum hebben neergezet tot wat het nu is. Wat dit museum meteen tot een uniek museum maakt, is het enthousiasme en de kennis waarmee de eigenaren praten over alle producten. Je komt er alles te weten over de producten van Apple van het begin tot nu.

Ontwerpen

Bij terugkomst heeft Mike spontaan een ontwerp gemaakt voor het Apple museum. Dit ontwerp is vervolgens met de DTG-printer op T-shirts geprint. Deze T-shirts zijn vervolgens gratis opgestuurd om ze aan te bieden voor de verkoop in het museum. De werknemers hebben besloten deze T-shirts eerst zelf te gaan dragen. Later zijn er nog wel bestellingen geplaatst voor de winkel: sjaals en polo’s met het logo erop geborduurd.

 

Ondertussen is het museum naar een groter en mooi pand verhuisd in Orvelte. Wij wensen de familie Ritsema veel plezier en succes met het Apple museum!

 

Merken die gebruikt zijn voor deze klant:

  • Kariban

 

Meer informatie over het Apple museum vind je op hun website