De perfecte Mascot wintervesten


Warme vesten met een goede voering

In deze rubriek kunt u ons voortreffelijke assortiment warme wintervesten van MASCOT bekijken. Op de internationale markt onderscheidt MASCOT zich als merk door zijn uitgebreide selectie werkkleding voor in de wintermaanden. Deze hele selectie is hier op Mascotwerkkleding.shop te koop, tegen goede prijzen en met een snelle levering.

Met de uitstekende wintervesten van MASCOT, die hier op Mascotwerkkleding.shop te koop zijn, bent u op iedere weersomstandigheid voorbereid. De ruime wintervesten voor op het werk kunnen worden gedragen in plaats van een winterjas, of als extra laag onder uw MASCOT werkjas.

Alle MASCOT wintervesten zijn gemaakt van ademende materialen die van een winddichte en waterafstotende kwaliteit zijn. Verschillende soorten voering zorgen er voor dat de vesten lekker warm zijn om te dragen.

Kenmerkend voor alle werkkleding van MASCOT is de uitstekende pasvorm, die u comfort en bewegingsvrijheid garandeert wanneer u aan het werk bent in MASCOT werkkleding. De mooie wintervesten hebben een flexibele pasvorm, zodat ze zowel door mannen als vrouwen kunnen worden gedragen. De flexibele pasvorm wordt onder meer gegarandeerd door een verlengd rugpand, elastiek in de armsgaten en een tailleband met drukknoopregulering.

U kunt op Mascotwerkkleding.shop kiezen uit wintervesten met of zonder reflectie-effecten en –strepen. De vesten zijn er bovendien zowel in fluorescerende als in gewone kleuren.