De perfecte Mascot monteursvesten


Een vest met plaats voor al uw gereedschap

De monteursvesten van MASCOT bieden plaats aan al uw gereedschap. Dankzij de vele slimme zakken en lussen heeft u uw gereedschap altijd bij de hand. De monteursvesten van het Deense merk MASCOT zijn daarom enorm praktisch en komen goed van pas in branches of bedrijven waarin het van belang is dat gereedschap en apparaten snel toegankelijk zijn.

De monteursvesten van MASCOT zijn gemaakt van betrouwbare, slijtvaste materialen, die het gewicht van uw gereedschap zonder problemen kunnen dragen. De zakken en andere opbergplekken op deze werkvesten zijn van extra goede kwaliteit, waarvoor onder meer de materialen CORDURA en Kevlar worden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de hoge kwaliteit, die u van MASCOT workwear verwacht, gewaarborgd wordt.

De sterke monteursvesten zijn praktisch in het gebruik en kunnen dankzij hun ruime pasvorm over alle andere vormen van werkkleding en bovenkleding van MASCOT heen worden gedragen. De vulling op de schouders van het vest vermindert de druk van het gewicht van het gereedschap, dat in de vele zakken en lussen kan worden opgeborgen.

Als u eenmaal zo’n handig MASCOT monteursvest met vele praktische functies heeft aangehad, zult u niet meer anders willen. U kunt uw MASCOT werkvest tegen een goede prijs aanschaffen hier op Mascotwerkkleding.shop.