De perfecte Mascot hi-vis vesten


Signalisatievesten in fluorescerende kleuren

Wanneer u werkt in een omgeving waar druk verkeer is, is het van uiterst belang ervoor te zorgen dat u duidelijk zichtbaar bent voor weggebruikers. Met de grondig geteste hi-vis vesten van MASCOT zult u zonder probleem worden opgemerkt in het verkeer.

MASCOT hi-vis vesten kunnen online worden gekocht op Mascotwerkkleding.shop, waar het hele assortiment MASCOT vesten en verkeersvesten met krachtige reflectiestrepen wordt gevoerd. Met een vest van MASCOT bent u gegarandeerd maximaal zichtbaar in het donker.

De slimme MASCOT hi-vis vesten zijn gemaakt van lichte polyester materialen. Ze zijn beschikbaar in één enkel model en worden geproduceerd in verschillende maten, zodat ze eenvoudig aan te trekken zijn over uw gewone werkkleding. Op die manier bent u snel zichtbaar in het verkeer, terwijl u uw gewone werkkleding zonder reflectiestrepen aanhoudt. De hi-vis vesten sluiten met een sterke rits en hebben praktische zakken.

De selectie hi-vis vesten van MASCOT bestaat uit verschillende fluorescerende kleuren, die de brede reflectiebanden en -randen versterken.

Deze hi-vis vesten zijn een prima aanvulling op uw bestaande werkgarderobe. Ze zijn gemakkelijk aan te trekken en te verkrijgen tegen een goede prijs hier op Mascotwerkkleding.shop. Met de verkeersvesten van MASCOT is high visibility niet langer een probleem.