De perfecte Mascot overtrekbroek

Bescherm uzelf tegen regen en natte sneeuw

Bescherm uzelf tegen regen en natte sneeuw met een goede overtrekbroek van het merk MASCOT, die u hier op onze site Mascotwerkkleding.shop tegen een aantrekkelijke prijs kunt aanschaffen.

Heeft u een beroep waarbij u fysiek aan het werk bent in de buitenlucht, dan heeft u vast en zeker regelmatig te maken met wisselvallig weer. Het kan dan zomaar voorkomen, dat u uw kleding snel moet aanpassen aan de weersomstandigheden. Daarom is het een goed idee om altijd een overtrekbroek bij de hand te hebben. Wij kunnen u de MASCOT overtrekbroeken zeer zeker aanbevelen, omdat ze vanwege hun hoge kwaliteit bestand zijn tegen wind en tegen elk soort weer.

Overtrekbroeken van MASCOT hebben vele goede details, die maken dat het behagelijke en praktische werkbroeken zijn om te dragen. Ze worden gemaakt van ademende materialen en hebben getapete naden, die wind en water op afstand houden. Ze hebben meerdere praktische zakken, zowel aan de voor- als achterkant, die sluiten met een knoop of rits. De overtrekbroeken hebben bovendien een hamerriem en duimstokzak, zodat u uw gereedschap altijd bij de hand heeft.

MASCOT overtrekbroeken zijn eenvoudig te onderhouden en dankzij het sterke polyester materiaal bijzonder slijtvast. Met de overtrekbroeken van dit merk krijgt u gegarandeerd waar voor uw geld.