De perfecte Mascot werkbroek


De perfecte werkbroeken voor uw branche!

Bent u op zoek naar robuuste werkbroeken, die precies passen bij uw behoeften, optimaal comfort verschaffen en een hoge slijtvastheid bieden? Kies voor de werkbroeken van MASCOT en laat u overtuigen door de hoge kwaliteit en de ongewoon comfortabele pasvorm met vele slimme functies, die het werk eenvoudiger voor u maken. Of u nu ambachtelijk of industrieel werk doet, hier in de Mascotwerkkleding.shop vindt u voor iedere branche het juiste model. Iedere centimeter van de MASCOT werkbroeken is tot in het kleinste detail doordacht. Drievoudig gestikte naden op de meest kwetsbare plekken maken de broek extra slijtsterk. De taille is zo gevormd dat hij goed ondersteunt en correct zit – ongeacht in welke positie u aan het werk bent. De knie van de MASCOT werkbroek heeft een speciaal design, dat er voor zorgt dat zich geen overtollig materiaal achter de knieën kan verzamelen. De zakken voor uw gereedschap zijn exact daar geplaatst waar u ze zou verwachten, als u er op natuurlijke wijze naar rijkt.

Bezoek onze online shop en bekijk ons brede assortiment werkbroeken in verschillende kleuren en modellen. Uiteraard vindt u hier ook de nodige accessoires voor de werkbroeken, zoals riemen, kniebeschermers, gereedschapskoffers of hamerhouders. Maak uw outfit compleet met een werkjas, een werkoverhemd of stevige MASCOT veiligheidsschoenen.

Met de werkbroeken en andere werkkleding van Mascotwerkkleding.shop kunt u in iedere branche en ieder weertype aan de slag.