De perfecte Mascot kleding tegen thermische gevaren


Kleding die beschermt tegen elektrische vlambogen

De beschermende kleding met thermische protectie van MASCOT is bedoeld voor gebruikers die worden blootgesteld aan elektrische vlambogen. Werkkleding met thermische protectie is eenvoudig te herkennen aan de EN norm 61482-1-2, waarbij de “1” en “2” staan voor de verschillende testmethodes. In de rubriek EN nummers kunt u meer lezen over deze norm, die aanduidt dat het gaat om beschermende kleding met een protectie voor thermische gevaren en elektrische vlambogen.

Net als met alle andere werkkleding van MASCOT kan men er met de kleding tegen thermische gevaren zeker van zijn dat de kwaliteit buitengewoon is. Veel bedrijven kiezen voor een product uit deze rubriek, omdat men elders geen betere producten vinden zal. Op Mascotwerkkleding.shop vindt u werkkleding zoals overalls, Amerikaanse overalls, werkbroeken, jassen en onderkleding. Al deze producten zijn gecertificeerd en tevens goedgekeurd voor het gebruik tegen thermische gevaren. Wilt u een veilige werkomgeving creëren in het bedrijf waar u werkt en bent u daarvoor op zoek naar beschermende kleding van goede kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u meer wilt weten, bijvoorbeeld over de werkkleding tegen thermische gevaren, mag u altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

De kleding op deze pagina beschermt niet alleen tegen vlambogen, maar ook tegen vele andere gevaren. Dat is te danken aan het feit dat de kleding behoort tot de MASCOT MULTIAFE serie. Zo is een deel van de kleding bijvoorbeeld ook gecertificeerd via EN ISO 20471. Als u klikt op de producten die beschermen tegen thermische gevaren kunt u meer lezen over hun verschillende eigenschappen.