De perfecte Mascot ondershirts


Een ondershirt met lange of korte mouwen

De selectie van MASCOT onderkleding is indrukwekkend groot en in zijn geheel te verkrijgen op Mascotwerkkleding.shop. In deze rubriek kunt u kiezen tussen de verschillende ondershirts van het Deense merk en bekijken welke mogelijkheden in kwaliteitsondergoed er zijn.

MASCOT ondershirts zijn er zowel met als zonder mouwen. De mouwloze shirts zijn geschikt voor de overgangsseizoenen, wanneer het nog niet noodzakelijk is om thermo-ondergoed te dragen.

Ondershirts met korte of lange mouwen zijn perfect als u buiten werkt in de wintermaanden, wanneer een extra isolerende laag onder uw werkkleding noodzakelijk is. MASCOT ondershirts met korte of lange mouwen bieden u precies die extra warmte en comfort die u in koude periodes nodig heeft.

Alle ondershirts van MASCOT zijn gemaakt van lichte en zweettransporterende materialen, waardoor u gedurende de hele werkdag warm en droog blijft. Ze bevatten geen irriterende kledinglabels en de wasinstructies zijn heel praktisch meegeweven in de textiel.

De ondershirts zijn Tested to work en zijn geschikt voor op het werk, maar kunnen ook heel goed gedragen worden in de vrije tijd of tijdens het sporten. Dankzij de ergonomische en flexibele pasvorm kunnen alle modellen zowel door dames als door heren worden gedragen.

Hier op Mascotwerkkleding.shop koopt u de populaire ondershirts van het Deense merk MASCOT tegen goede prijzen en met een snelle levertijd.