De perfecte Mascot wintertuinbroek


Waterafstotende en waterdichte overalls van MASCOT

Regen Amerikaanse overalls zijn op het werk enorm praktisch, omdat ze eenvoudig en moeiteloos te dragen zijn en de regen buitensluiten tot boven de borst. MASCOT maakt hele goede regen Amerikaanse overalls die op Mascotwerkkleding.shop tegen billijke prijzen online te koop zijn.

Als u in een branche werkt die met handwerk of industrie te maken heeft, kunnen wij u van harte aanbevelen een regen Amerikaanse overall aan te schaffen. Laat u niet weerhouden door regenachtig weer. MASCOT regen Amerikaanse overalls zijn waterdicht en houden wind en water buiten.

De naden van de waterdichte regen Amerikaanse overalls zijn gelast, zodat er geen water door naar binnen kan dringen. Door het lassen zijn de naden bovendien extra sterk en goed bestand tegen slijtage. De drukknoopregulering bij de enkels zorgt ervoor dat er minder risico is op water dat binnenkomt door de broekspijn of de schoen of laars. Voor een betere pasvorm en flexibiliteit zijn de schouderbanden, net als bij elke andere MASCOT overall, verstelbaar.

In de meeste regen Amerikaanse overalls van MASCOT hoeft u niet bang te zijn dat u het te warm of benauwd krijgt, aangezien er voor geselecteerde modellen ademende materialen worden gebruikt.

Als alleen de beste kwaliteit goed genoeg is, kunt u hier op Mascotwerkkleding.shop met een gerust hart voor de werkkleding van MASCOT kiezen. Op die manier blijft u in ieder weertype droog en warm terwijl u werkt.