MASCOT Mix & Match

Met behulp van de juiste werkkleding kan een goede indruk gemaakt worden, en dit gaan steeds meer bedrijven beseffen. Door bedrijfskleuren en logo’s te dragen in de vorm van werkkleding krijg je een eenheid in het bedrijf en onder de werknemers. Bedrijven willen tegen een betaalbare prijs een look in hun eigen stijl creëren. Vandaar dat MASCOT de “MASCOT Unique” lijn heeft geïntroduceerd. Deze lijn is een uitgebreide collectie werkkleding die voor de bouw en de industrie geschikt is. De kleding is te verkrijgen in acht verschillende kleuren. Iedere kleur heeft verschillende producten in verschillende stofkwaliteiten.

In de MASCOT Mix & Match catalogus vind je alle producten gesorteerd op kleur. Zo kun je gemakkelijk je persoonlijke look samenstellen. Alle producten die in de catalogus staan zijn ook te terug te vinden onder het kopje ‘Mascot’ op onze site.

De MASCOT Mix & Match lijn heeft voor ieder bedrijf een passende oplossing met betrekking tot de keuze voor werkkleding. Wij van Kledingcalculator staan altijd klaar om advies te geven!

De Mix & Match catalogus bekijken

De producten op de site bekijken

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *