lemon & Soda workwear collectie

Lemon & Soda is al jaren lang een kwaliteits merk in de bedrijfskleding. Mooie kwaliteiten en pasvormen in veel verschillende kleuren en modellen. Lemon & Soda heeft niet stil gezeten en heeft goed gekeken naar de werkkleding collectie. Een Workwear lijn met nieuwe basic en trendy stijlen zijn samengesteld. De collectie is verkrijgbaar in 7 kleur combinaties in t-shirts, sweaters en jacks.

De LEM1111 is een basic uni T-shirt gemaakt in een topkwaliteit. De goede pasvorm en soepele stof zorgen voor een uitstekend draagcomfort. Hierdoor is dit T-shirt uitermate geschikt als werkkleding. Beschikbaar in 14 verschillende kleuren en uiteraard ook in de 7 L&S Workwear kleuren.

De LEM4500 is gemaakt van dezelfde topkwaliteit als LEM1111 en heeft dezelfde pasvorm. Dit T-shirt is dan ook zeer geschikt als werkkleding. Het T-shirt is verkrijgbaar in de 7 L&S Workwear kleurcombinaties.

De LEM4600 is een contrast poloshirt gemaakt in een degelijke katoen/polyester kwaliteit die tegen een stootje kan. Het poloshirt heeft een eigentijdse pasvorm met extra lengte voor een prettig draagcomfort tijdens het werk. Het poloshirt is verkrijgbaar in de 7 L&S Workwearkleurcombinaties.

Polosweater LEM4700; een comfortabele sweater gefabriceerd in onze vertrouwde sweatkwaliteit. De moderne pasvorm met extra lengte zorgt ervoor dat uw werknemers deze polosweater graag zullen dragen tijdens de koudere dagen.

De LEM4800 is een ideaal jack voor het werk in de buitenlucht; winddicht en waterafstotend om uw werknemers te beschermen tegen wind en regen. 

Bekijk de collectie van Lemon & Soda workwear.