Badges, zipper pulls. zweetbandjes, kofferlabels en schouder epauletten.

Geborduurde badges

Badges zijn een leuke en makkelijke manier om een logo op een kledingstuk of accessoire te bevestigen. Geborduurde badges hebben een duurzame uitstraling en zijn erg sterk. Er zijn veel kleuren mogelijk, zelfs goud en zilver. De achterkant van de badges kunnen een lijmlaag, klittenband, vlies of pvc bevatten, waardoor ze gemakkelijk op de kleding bevestigd kunnen worden. Ze kunnen ook op de kleding worden gestikt. Meer informatie en prijzen.

Geweven badges

Geweven badges hebben een duurzame uitstraling en zijn erg sterk. Er zijn veel kleuren mogelijk, zelfs goud en zilver. De achterkant van de badges kunnen een lijmlaag, klittenband, vlies of pvc bevatten, waardoor ze gemakkelijk op de kleding bevestigd kunnen worden. Ze zijn verkrijgbaar met een lockrand of lasercontour gesneden. Dit zijn mooie afwerkingen rondom de badge die ervoor zorgt dat hij niet gaat rafelen en zo langer mee gaat. Meer informatie en prijzen.

Rubberen PVC badges

Rubberen PVC badges kunnen op maat gemaakt worden in elke vorm. Ze zijn eventueel verkrijgbaar met een dieperliggende stikgoot om de badge goed te kunnen bevestigen op de kleding. De ontwerpen op de PVC badges zijn mogelijk in 2D, aangezien er lagen over elkaar heen gegoten worden. Er kan klein en gedetailleerd te werk gaan. De PVC badge heeft een rubberen uitstraling. Meer informatie en prijzen.

Geweven labels

Geweven labels, voor in bijvoorbeeld kleding, met uw eigen tekst of bedrijfsnaam. De labels zijn verkrijgbaar in elk gewenst formaat en diverse vouwmogelijkheden. Er kan met wel 8 kleuren gewerkt worden. De geweven labels hebben een fijne uitstraling waarin de details goed zichtbaar zijn. Voordelen van gewevenbadges op kleding? Duurzame uitstraling, sterke en scherp in prijs en geen opstart of borduurkaart kosten. Meer informatie en prijzen.

Rubberen PVC Zipper Pulls

De rubberen PVC zipper pulls voor aan ritsen zijn verkrijgbaar met je eigen ontwerp erop op 1 of 2 kanten. Handig voor meer grip op de rits en leuk als communicatie uiting van je bedrijf. De pulls zijn voorzien van een nylon koord standaard in de kleur zwart, maar is ook verkrijgbaar in een zelf te kiezen kleur. Ze zijn verkrijgbaar in maximaal 4 kleuren in iedere Pantone kleur. Meer informatie en prijzen.

Geweven Zipper Pulls

Deze geweven zipper pulls voor aan ritsen zijn verkrijgbaar met je eigen ontwerp erop op 1 of 2 kanten. Handig voor meer grip op de rits en leuk als communicatie uiting van je bedrijf. De pulls kunnen vlak zijn maar ook gevuld, waardoor ze iets voller zijn. Ze zijn verkrijgbaar in maximaal 8 kleuren in iedere Pantone kleur. Het standaard formaat van de zipper pulls is 12 x 75 mm. Meer informatie en prijzen.

Geweven schouder epaulet

Geweven epauletten om op de schouders van kleding te bevestigen met uw eigen tekst of bedrijfsnaam of -logo erop. De boven- en onderzijde is afgewerkt met een lockrand die er voor zorgt dat de rand niet gaat rafelen en er mooi uit blijft zien. Verkrijgbaar in maximaal 8 kleuren. Schouder epauletten hebben een standaard formaat van 50 x 80 mm. Meer informatie en prijzen.

Badstof zweetbandjes

Badstof zweetbandjes, verkrijgbaar in pols- en hoofdbanden. De zweetbanden zijn voorzien van een borduursel of een geweven embleem. De polsbanden zijn verkrijgbaar in een standaard formaat van 80 x 80 mm. De zweetbanden kunnen voorzien worden van een geborduurd of geweven embleem, waarbij je kunt denken aan het logo van uw bedrijf of een tekst. Meer informatie en prijzen.