Omdat mond op mond reclame nog steeds de beste is.

Onze klanten aan het woord

Lees hier alle Trustpilot reacties over Kledingcalculator.

Fijne samenwerking. Snelle reacties op vragen, snelle levertijd van maatwerk, uitgebreide uitleg door Mike. Veel kennis in huis

Sjors M Avatar Sjors M
15 april, 2020

Erg tevreden! Als starter op zoek naar een bedrijf om hoeden te borduren. Waar andere bedrijven hoge prijzen gaven, hoge aantallen eisten of het kleine logo niet wilden borduren, was Kledingcalculator vanaf het begin af aan meedenkend en behulpzaam. En de resultaten zijn er zeker naar: prachtige borduringen en makkelijke nabestellingen! Ook enorm compliment voor de goede communicatie.

Marit Groen Avatar Marit Groen
15 april, 2020

Fijne en goede ervaring. Er word goed de tijd voor je genomen om te kijken wat je nodig hebt. Communicatie proactief en inhoudelijk. Zeer tevreden!

Bas Holweg Avatar Bas Holweg
6 april, 2020

Goede kwaliteit ! Wij wassen alles dagelijks op een hoge temperatuur. Logo’s blijven zitten, kleding is stevig en gewoon goed! Ook het contact met kledingcalculator is prettig en professioneel ! Ps. Hiervoor had ik een andere leverancier, ik kan stellen dat er veel verschil in zit. Geef mij dit maar!

Niels Broek van den Avatar Niels Broek van den
29 oktober, 2019

Goed bedrijf; snelle reactie, goed advies en een goed en heel mooi eindresultaat.

John Peetjens Avatar John Peetjens
28 oktober, 2019

Al jaren zowel zakelijk als voor diverse verenigingen een samenwerking met Kledingcalculator. Mike is een vakman als het gaat om bedrijfskleding en weet voor iedere specifieke wens en/of budget een passend advies te geven. Uiteindelijke kwaliteit van geleverde producten is altijd top.

Lars Vermeij Avatar Lars Vermeij
24 oktober, 2019