Kerstgeschenk

Het is nog (maar) 8 weken tot Kerstavond, dus de Kerstpakketten en Kerstpresentjes worden langzamerhand ook samengesteld. Een groot deel van de medewerkers in het bedrijfsleven vindt het Kerstgeschenk een blijk van waardering. Om de werknemers net even dat laatste steuntje in de rug te geven de laatste weken van het jaar is het natuurlijk een leuk idee om een Kerstgeschenk te geven. Maar wat? Kledingcalculator heeft daar wel een aantal suggesties voor.

Aangezien het weer natter en kouder wordt, kunt u denken aan sjaals of mutsen met het logo van het bedrijf en/of eventueel gepersonaliseerd met namen. Ook kun je denken aan handschoenen met speciale vingertoppen waarmee je, met je handschoenen aan, je smartphone kunt bedienen.

Met Kerstavond in zicht slaat iedereen aan het koken en bakken. Het is daarom ook een leuk idee om gepersonaliseerde schorten als Kerstpresentje te geven.

Wil jij net even iets meer doen voor je werknemers rond de Kerstdagen? Wij helpen je er graag mee verder! Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Meer inspiratie voor accessoires voor de winter vind je in de catalogus van K-up

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *