Inge Vissers, nieuwe werknemer bij Kledingcalculator

Mijn belangrijkste werkzaamheden zijn inkoop, planning en productie. Na ruim 20 jaar ervaring in de sign industrie gebruik ik deze ervaring in de productie van kledingcalculator. Ik vind een goed contact met de klant erg belangrijk om zo tot een geslaagd resultaat te komen. Mijn doel is dat de klant hier tevreden en met een lach op het gezicht weggaat. Heeft u vragen neem gerust contact met mij op!

Welkom Inge

Wij verwelkomen Inge Vissers met open armen. Inge was al bekend bij Kledingcalculator en kwam eind vorig jaar eens op de koffie. Inge zocht een leuke aantrekkelijke en uitdagende baan met veel afwisseling. En ik zocht iemand die deze uitdaging aan wilde gaan. Na wat overleg hebben we een start van gemaakt en de daad bij het woord gevoegd. Inge zal de productie begeleiden, en uiteraard uw vragen beantwoorden.

Veel succes Inge!

Mike Koudijs, eigenaar Kledingcalcuator.nl