MS Tina wielerkleding, de juiste fietskleding

Perfecte wielerkleding maakt de beleving van de wielersport compleet. Wij werken daarom graag samen met MS Tina fietskleding. Als je zwoegt over die vlakke polderweg of vloeiend de bochten van een bergpas neemt, naar je fietskleding wil je geen omkijken hebben. Die moet als een tweede huid om je lichaam zitten, zonder je bewegingsvrijheid te belemmeren terwijl je ondertussen ook subtiel beschermd bent. Dat is waar MSTina voor zorgt. Wielerkleding ontwerpen kan heel makkelijk bij fietskleding. Heb je nog geen ontwerp, dan kunnen wij daar bij helpen. Wij maken graag een passend ontwerp voor je bedrijf of vriendengroep. Laat je inspireren door de templates in de ontwerpcatalogi op deze pagina vindt. Een ontwerp aanpassen naar specifieke wensen of een huisstijl is dus geen probleem.

MS Tina garandeert zeer snelle levertijden, met oog voor kwaliteit en service. De kleding doet wat het belooft: maximaal comfort bieden in wisselende weersomstandigheden, geïnspireerd door het karakter van de katachtige lynx, onderdeel van het logo van MSTina. Wendbaarheid, bewegingsvrijheid, subtiele bescherming, aanpassingsvermogen en lichtvoetigheid zijn weerspiegeld in de karaktereigenschappen van onze wielerkleding.

Wij adviseren graag over de kwaliteit van de wielerkleding van MSTina. Maak een afspraak om de collectie in het echt te zien. De productfoto’s geven je alvast een uitstekende indruk, maar wanneer je de fietskleding ook in je handen voelt ervaar je nog beter de kwaliteit van het materiaal. Ritsen die soepel lopen, zemen die perfect zitten en een pasvorm die als een tweede huid aansluit op het lichaam: dat zijn de eigenschappen van onze kleding. Paskleding is uiteraard ruim beschikbaar.