Kledingcalculator biedt kleding voor de volgende sectoren

Wij leveren kleding aan de zakelijke markt, met name de zakelijke dienstverlening. Uiteraard leveren wij graag kleding aan u als wij u van dienst kunnen zijn. Voor vragen neemt u contact met ons op.

Bouw en industrie
Vorig jaar kende 478.000 werknemers met een lichamelijk letsel of geestelijke schade door een ongeval tijdens het werk. Goede en veilige werkkleding is de basis van een veilige werkomgeving. Daarom zijn verschillende normeringen vereist op op de werkvloer. Hierbij kunt u denken aan vlamvertragende stoffen voor een beroep in de metaalindustrie, hoge zichtbaarheid voor beroepen in het verkeer en spanning bestendige kleding voor elektriciens. Kledingcalculator biedt alle veiligheid en normeringen passend bij uw beroep.

Horeca
In de sector horeca kan Kledingcalculator veel kleding bieden om uw personeel er tip-top uit te laten zien. Hierbij kunt u denken aan polo’s en blousen in diverse mooie kleuren. Voor uw personeel in de keuken hebben we kokskleding, schorten en sloven. Het is uiteraard mogelijk om dit allemaal te voorzien van een bedrukking, borduursel of personalisering.

Gemeenten
Kledingcalculatorheeft diverse gemeenten voorzien van werk- en bedrijfskleding. Kleding met een passende uitstraling in de huisstijl, of werkkleding met veiligheids eisen. Ons assortiment heeft een ruime keuze bedrijfskleding, schoenen en accessoires die hierin kunnen voorzien. Wij voorzien de kleding ook van namen om de kleding bij de juiste werknemer te houden na het gezamelijk wassen van de kleding.

Zorg en welzijn
Kledingcalculator heeft veel mogelijkheden voor mensen die in de zorg en welzijnsberoepen werken. Ons assortiment biedt een ruime keuze bedrijfskleding, schoenen en accessoires van uitsluitende de beste merken die in Nederland verkrijgbaar zijn. Grote of kleine oplage zijn bij ons geen probleem.

Scholen & opleidingen
Binnen het beroeps onderwijs vallen veel diverse vakken. Kledingcalculator biedt kleding voor verschillende opleidingen. Denk bijvoorbeeld aan de koksopleiding, beveiliging en kappersopleiding of elektromonteur. Het is mogelijk om de kleding te personaliseren met de naam van de leerling/student. Wij bieden de mogelijkheid om via Kledingcalculator de gehele verzorging van kleding te laten verlopen. Kledingcalculator heeft daarvoor een speciaal plan van aanpak gemaakt waardoor de school zo min mogelijk belast wordt. Om gebruik te maken van deze speciale dienst kunt u contact opnemen met Kledingcalculator.

Evenementen
Bij kleding voor evenementen draait het vaak om leuke en modieuze kleding. Het is bij Kledingcalculator mogelijk om kleding te laten bedrukken of borduren voor het personeel of met promotionele doelen. Ook kunt u door het personeel anders aan te kleden deze onderscheiden van de gasten. Heeft u een evenement maar nog geen logo? Kledingcalculator beschikt over een creatief brein dat samen met u een mooi ontwerp kan neerzetten.

Vervoersbedrijven
Als chauffeur binnen een vervoersbedrijf is het belangrijk om professionaliteit en netheid uit te stralen. Door uw personeel in nette costuums te kleden zien zij er automatisch netjes, verzorgd en professioneel uit. Deze boodschap kan versterkt worden door een borduursel of bedrukking op deze kleding.