Kledingcalculator biedt kleding voor de volgende categorieën

Wij leveren bedrijfs- en werkkleding in verschillende beroepsgroepen. Hieronder de categorieën welke wij kunnen aanbieden. Mist u iets wat wij wel zouden kunnen leveren, neem dan contact met ons op.

Werkkleding & veiligheidskleding
Bij Kledingcalculator willen we alleen kwaliteit bieden. Dit geldt ook voor de werkkleding die wij aanbieden. Veel merken uit ons assortiment komen met innovatieve ontwikkelingen. Op deze manier blijft de kwaliteit van de kleding gewaarborgd. De merken bieden producten aan voor verschillende sectoren. Bij deze sectoren kun je denken aan bouw & onderhoud, elektriciens, metselaars en installatie techniek. Dit zijn de merken die wij bieden in werkkleding: Mascot, Blakläder, Fristads en Hydrowear.

Promotiekleding
T-shirts waar het logo van uw evenement of beurs op staat? Zorg dat uw personeel herkenbaar is met t-shirts met het logo van uw evenement erop, onderscheid het personeel van de bezoekers. Creëer teambuilding onder het personeel.

Custom made kleding
Het produceren van custom made kleding is ook bij Kledingcalculator mogelijk. Wij ontwerpen en produceren kwalitatief hoogwaardige kleding dat past binnen uw bedrijf én budget. Dit is dus een ideale manier om kleding volgens eigen wensen in te laten vullen én te maken. Het begint bij het kiezen van een kledingstuk. Kies de kleur en geef aan of er eventueel accessoires of bewerkingen op moet komen. Het uiteindelijke ontwerp wordt digitaal gepresenteerd. Als u nog ergens ontevreden over bent, geeft u het door en wij passen het aan. Pas na UW goedkeuring gaat de productie van start.

Bedrijfskleding
Ook bij het aanbieden van bedrijfskleding voor uw personeel denken we aan kwaliteit. Zorg voor een professionele uitstraling van uw personeel met passende kleding van verschillende merken. Het is uiteraard mogelijk om hier een bedrukking of borduursel op te laten zetten. Zo maakt u met de bedrijfskleding een professionele uitstraling naar de klanten toe. Ook het personeel voelt zich prettiger in mooie en goed zittende kleding. Dit slaat over op de klanten, die hier een prettig gevoel bij krijgen. Wij bieden de volgende merken in bedrijfskleding: Kariban, Lemon&Soda en B&C.

Costuums en representatieve kleding
Kledingcalculator levert ook mooie en zakelijke costuums. De costuums zijn gericht op verschillende doelgroepen. Hierbij kun je denken aan scholen, uitvaartcentra, banken, horeca hostess en vervoersbedrijven. Er zijn 2 collecties opgenomen door Kledingcalculator. Dat zijn de Cadenza en de Icona. Alle artikelen van deze collecties zijn los te bestellen en hebben een scherpe stuksprijs.